Receptek Saláták Sajtsaláta

Hozzávalók

2 dl tejföl
1 fej vöröshagyma
20 dkg trappista sajt (kockázva)
2 darab alma
1 tubus majonéz
2 csepp almaecet
1 késhegynyi szárított majoranna
1 csokor friss petrezselyem
3 darab csemegeuborka
1 üveg zöldborsó
1 doboz csemegekukorica konzerv

Leírás

Levétől lecsurgatunk egy konzervkukoricát és összekeverjük egy kis üveg, levétől lecsurgatott zöldborsóval, 20 dkg kockára vágott edami, vagy ementáli sajttal és két nagy, meghámozott, kockára vágott almával. Belereszelünk egy kis fej vöröshagymát, belevágunk vékony karikákra, néhány csemegeuborkát és néhány csepp almaecettel megöntözve, salátafűszerrel meghintve, néhány óráig állni hagyjuk. Tálalás előtt, a levet leöntjük róla és a salátát összekeverjük egy tubus kész majonéz és 2 dl tejföl keverékével, amelyet kevés ételízesítővel, 1 csokor összevagdalt petrezselyemmel, valamint késhegynyi majorannával fűszereztünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4