Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg finomliszt
2 kanál tejföl
1 darab tojás
10 dkg trappista sajt
1 darab tojás

Leírás

A lisztet összegyúrjuk a sajttal, a tojássárgájával, egy csipet sóval és a tejföllel. Fóliába csomagoljuk, és egy fél órára a hűtőbe tesszük. Lisztezett deszkán, késhát vastagságúra nyújtjuk a tésztát, majd kis pogácsaszaggatóval (vagy kisebb pohárral) kiszúrjuk. A sütőt előmelegítjük és kibélelünk sütőpapírral egy tepsit. Kissé felverjük a tojásfehérjét, megkenjük vele a pogácsák tetejét, a tepsibe rakosgatjuk, megszórjuk sajttal és az előmelegített sütőben, szép világosra megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4