Receptek Főételek Húsos ételek Sajtos húsgolyók
Hozzávalók
450 g darált marhahús
225 g krémsajt
200 g liszt
150 g reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
1 csomag petrezselyem
2 kanál fűszerkeverék
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral.
2
Egy kisebb tálban keverjük össze a húst, a fűszereket, az összezúzott fokhagymát, a metélőhagymát és a krémsajtot. Szórjuk bele a lisztet és a reszelt sajtot. Alaposan dolgozzuk össze.
3
Formázzunk belőle kis húsgolyókat és tegyük a tepsire.
4
Tegyük tíz percre a hűtőbe, majd süssük aranybarnára 20-25 perc alatt. Tálaljuk kedvenc mártásunkkal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4