Receptek Levesek Sajtos hagymaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 fej vöröshagyma
10 dkg trappista sajt
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 l húsleves alaplé
1 darab zsemle

Leírás

A vöröshagymát szeletekre vágom és az olajon megfonnyasztom. Ráteszem a kockákra aprított zsemlét és ráöntöm a húslevet.Sóval, borssal fűszerezem és addig főzöm, amíg a zsemle szétfő. Tejszínnel forralom készre és beledobom a reszelt sajtot.A levest ezután átöntöm egy tűzálló tálba.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4