Receptek Előételek Hideg előételek Sajtos-burgonyás muffin

Hozzávalók

½ tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest friss tojás

15 dkg liszt

2 dl tej

1,5 tk sütőpor

20 dkg tejföl

10 dkg sajt

½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

½ tk szódabikarbóna

1 mk szerecsendió (frissen reszelt)

1 csomó snidling (megmosott, felaprózott)

10 dkg öt-fűszer keverék

Leírás

A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a muffin formákat kivajazzuk, vagy papírral kibéleljük. Egy kisebb tálban elkeverjük a lisztet, a sütőport, a sót, a szódabikarbónát, a krumplipüré-pelyhet, a reszelt sajtot, a snidlinget, a szerecsendiót, a borsot és a paprikát. Egy nagyobb tálban, simára keverjük a tojást a tejjel, az olajjal és a tejföllel. Kanalanként beledolgozzuk a masszába a lisztes keveréket (a mixer leggyengébb fokozatával dolgozunk). A tésztát a formákba töltjük (2/3-ig), a muffinok tetejét megszórjuk reszelt sajttal. 15-20 percig sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4