Receptek Levesek Sajtleves tejföllel

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
5 dl tej
½ dl tejföl
10 dkg trappista sajt
3 dkg vaj
15 dkg makaróni tészta
1 kanál ételízesítő

Leírás

A vajból és lisztből világos rántást készítünk, beleszórjuk a reszelt sajtot, majd feleresztjük kb. 8 dl vízzel. Belekeverünk egy evőkanál ételízesítőt (vagy 2 húsleveskockát) és felforraljuk. Ízlés szerint sózzuk és belekeverjük a tejfölt. Külön, sós vízben, apróra tört makarónit főzünk ki és szűrőkanállal kiemelve a levesbe tesszük. Azonnal, forrón tálaljuk. Kis reszelt sajtot tehetünk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4