Receptek Levesek Sajtleves hagymával

Hozzávalók

2 kanál finomliszt
2 kanál tejföl
20 dkg trappista sajt (minél zsírosabb annál jobb)
3 kanál vaj
2 szelet kenyér (toast kenyér a sima is jó)
1.2 l húsleves alaplé
1 csipet őrölt szerecsendió
1 csomag metélőhagyma

Leírás

A vajat felhevítjük, hozzákavarjuk a lisztet, felöntjük a húslevessel és 5 percig főzzük. A sajtot kockára vágjuk és elkeverjük a tejföllel, majd a leveshez adjuk, addig főzzük, amíg megolvad. Közben sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. A kenyérszeleteket apróra vágjuk, majd megfuttatjuk 1 ek. vajon és a felaprított snidlinggel együtt a sajtleves tetejére szórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4