Hozzávalók
25 dkg cukor
15 dkg vaj
7 dkg kakaó
10 kanál rum (vagy 2 kis üveg rumaroma)
50 dkg Piskóta (baba vagy tortalapból)
15 dkg csokoládé (reszelék vagy csokidara)
20 dkg mandula (darált)
10 kanál málna
Leírás
Főzz a cukorból és 125 ml vízből állandó kevergetés mellett szirupot. A piskótát morzsold egy tálba, locsold meg a rummal, a felmelegített lekvárral és a kihűlt sziruppal, majd hagyd egy órát állni. Keverd össze jól a vajat a kakaóval, és a darált mandulával együtt dolgozd a rumos masszába. Formálj belőle golyókat és hempergesd meg a csokireszelékben vagy szórd meg kakaóval. Tipp: Csoki helyett kókuszreszelék vagy darált mogyoróba is forgathatod.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4