Receptek Desszertek Sütés nélküli Rumos csokoládépuding
Hozzávalók
2 tasak vaníliás cukor
6 dl víz
15 dkg cukor
4 dl tejszín
8 dkg kakaópor
1 dl rum
1 tasak pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor
2 kanál átszitált liszt
Leírás
A száraz anyagokat összekeverjük, egy tálban. A vizet felforraljuk a rummal, majd ha forr, akkor a száraz anyagokat kikeverjük hideg vízzel, és besűrítjük a rumos alapot. A sűrű, csokoládés pudingot poharakba töltjük, és megvárjuk, hogy kihűljön. Hűtőbe rakjuk, 2 órára, majd felvert tejszínhabbal és kakaóval díszítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4