Receptek Desszertek Sütés nélküli Rumos csokoládépuding

Hozzávalók

2 tasak vaníliás cukor

6 dl víz

15 dkg cukor

4 dl tejszín

8 dkg kakaópor

1 dl rum

1 tasak pudingpor

1 tasak vaníliás pudingpor

2 kanál átszitált liszt

Leírás

A száraz anyagokat összekeverjük, egy tálban. A vizet felforraljuk a rummal, majd ha forr, akkor a száraz anyagokat kikeverjük hideg vízzel, és besűrítjük a rumos alapot. A sűrű, csokoládés pudingot poharakba töltjük, és megvárjuk, hogy kihűljön. Hűtőbe rakjuk, 2 órára, majd felvert tejszínhabbal és kakaóval díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4