Hozzávalók

4 csomag vaníliás cukor

20 dkg cukor

2 kanál vaj

2 darab tojás sárgája

10 kanál kakaó

1 dl rum

2 csomag pudingpor (vaníliás)

3 dl növényi tejszín (tejszínhabnak)

Leírás

A hozzávalókat keverjük össze, egy habüstben, csomómentesre. Ha megvagyunk vele, akkor rakjuk fel vízgőzre és addig gőzöljük, ameddig besűrűsödik. Ha sűrű, akkor töltsük bele poharakba és várjuk meg, hogy kihűljön. Rakjuk hűtőbe és várjuk meg, hogy megdermedjen. Tejszínhabbal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4