Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg sárgarépa
1 darab citrom
1 adag Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 pohár natúr joghurt
1 kanál méz
1 csomag penne
10 dkg rukkola
1 marék zöldfűszer
3 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
A pennét sós vízben kifőzzük és kihűtjük. Közben csíkokra vágom a sárgarépát, a rukkolát pedig leöblítem. A joghurtot egy tálba öntöm és hozzáadom a fűszereket, a zöldségeket és a tésztát. Alaposan összekeverem és hűtőbe rakom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4