Hozzávalók

1 kg marha bélszín

2 dkg olaj

15 dkg vaj

6 darab rozmaring

3 gombóc fokhagyma

1 adag őrölt színes bors

1 adag

Elkészítés

1

A rozmaringot apróra vágjuk és összekeverjük a vajjal. Kevés sóval ízesítjük.

2

Az így készült fűszervajat folpackba csavarjuk, és henger alakúra formázzuk. Hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.

3

A bélszínből 6 szeletet vágunk. Fél órán át szobahőmérsékleten pihentetjük. Közvetlenül sütés előtt megsózzuk, és színes borsot őrölünk rá.

4

Forró olajban mindkét oldalukon kb. 3-3 percig sütjük a steakeket. A fűszervajjal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4