Hozzávalók

2 dkg étolaj
15 dkg vaj
6 darab friss rozmaring
3 gombóc fokhagyma
1 adag

Elkészítés

1

A rozmaringot apróra vágjuk és összekeverjük a vajjal. Kevés sóval ízesítjük.

2

Az így készült fűszervajat folpackba csavarjuk, és henger alakúra formázzuk. Hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon.

3

A bélszínből 6 szeletet vágunk. Fél órán át szobahőmérsékleten pihentetjük. Közvetlenül sütés előtt megsózzuk, és színes borsot őrölünk rá.

4

Forró olajban mindkét oldalukon kb. 3-3 percig sütjük a steakeket. A fűszervajjal tálaljuk.

Tesco Magazin / 2019. TÉL
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.03.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4