Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverjük össze a cukrot, az élesztőt és a vizet, majd hagyjuk állni 10 percig, meleg helyen,hogy felfusson.
Tegyük a lisztet egy tálba, adjuk hozzá az olívaolajat, cukrot, sót, és alaposan keverjük össze. Ha nagyon vékony a tészta és nem ragad a tálhoz, adjunk hozzá egy kis lisztet.
Formáljunk gombócot a tésztából, majd hagyjuk állni egy meleg helyen nagyjából 45-60 percig, kb. kétszeresére dagadjon.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Nyújtsuk ki a tésztát kb. 1 cm vastagra, takarjuk le és hagyjuk állni további 20 percig.
Tegyük a tésztát sütőpapírral bélelt tepsire és az ujjunkkal nyomjunk bele kis lyukakat. Öntsünk rá 1-2 evőkanál olívaolajat és szórjuk meg rozmaringgal, tengeri sóval.
Süssük 20 percig, vagy amíg aranybarnára sül. Tálalás előtt még locsolhatunk rá olívaolajat.