Receptek Főételek Húsos ételek Rozmaringos csirkemáj
Hozzávalók
1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kg csirkemáj (csülök)
1 kk ételízesítő (Delikát)
1 kk rozmaring
Leírás
A csirkemájat befűszerezzük (delikát, bors, rozmaring). Ha ez megvan, hagyjuk állni 20 percig, hogy bevegye a fűszereket. Amíg a máj pihen, elkészítjük az előre megtisztított hagymát. Felkarikázzuk, sóval megszórjuk kicsit. Lisztbe forgatjuk, majd kevés olajon megsütjük. Végül a májat is lisztbe forgatjuk és lassú tűzön, többször megforgatva kisütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4