Receptek Főételek Hal Roston sült halszelet
Hozzávalók
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
½ darab citrom leve
1 kk ecet (alma-, tárkonyos vagy fehérborecet)
0,8 kg Pangasius filé
Leírás
Levágjuk a halszeleteket. Bepácoljuk sóval, borssal és a citrom levével, amiben egy kis ideig állni hagyjuk. Ezután forró olajban, aranybarnára pirítjuk, mindkét oldalát. A hagymát és a fokhagymát felvágjuk, majd az ecetet ráöntjük. Tálaláskor ezt locsoljuk a halra, ízlés szerint.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4