Receptek Főételek Húsos ételek Roston sült báránykaraj
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
20 dkg sajt (parmezán)
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
6 darab tojás sárgája
20 dkg zsemlemorzsa
16 szelet báránygerinc (karaj csont nélkül)
Leírás
A szépen elkészített báránykarajkák minkét oldalát tojás sárgájával megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Olvasztott zsírba mártjuk, pármai sajttat elkevert zsemlemorzsába.Fagyasztóba tesszük A megfagyott szeleteket tálalás előtt roston sütjük,és párolt rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4