Receptek Főételek Húsos ételek Roston sertésborda gombával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 fej hagyma
1 kg gomba
1 csipet ételízesítő
8 szelet csontozott sertéskaraj
1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
1 csipet fűszersó
Leírás
A karaj szeleteket megütögetjük és fűszerezzük, majd olajban érleljük kicsit. A gombát felaprítjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a gombát. Ízesítjük és fedő alatt addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolódik. A húsokat faszén parázs fölött, vagy serpenyőben megsütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4