Receptek Főételek Húsos ételek Roston sertésborda gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 kg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
8 szelet sertéskaraj
1 csipet friss petrezselyem
1 csipet fűszersó

Leírás

A karaj szeleteket megütögetjük és fűszerezzük, majd olajban érleljük kicsit. A gombát felaprítjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát és rárakjuk a gombát. Ízesítjük és fedő alatt addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolódik. A húsokat faszén parázs fölött, vagy serpenyőben megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4