Receptek Főételek Hal Roston halfilé zöldfűszeres mártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

20 dkg vaj

1 marék Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl tejszín

1 csipet ételízesítő

1 szál póréhagyma

1 marék kapribogyó

80 dkg halfile

1 kanál Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal

10 dkg átszitált liszt

1 marék zöldfűszer

Leírás

A halat szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés vajon megsütjük mindkét felüket. A hagymát finomra vágjuk, és a maradék vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a borsot és kaprit. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük alaplével, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és tálaláskor a halra öntjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4