Receptek Főételek Hal Roston halfilé zöldfűszeres mártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
20 dkg vaj
1 marék Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
1 marék kapribogyó
80 dkg halfile
1 kanál Tesco Finest genovai zöld pesto bazsalikommal és extra szűz olívaolajjal
10 dkg átszitált liszt
1 marék zöldfűszer
Leírás
A halat szeletekre vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, és kevés vajon megsütjük mindkét felüket. A hagymát finomra vágjuk, és a maradék vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a borsot és kaprit. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük alaplével, és kiforraljuk. Tejszínnel dúsítjuk, és tálaláskor a halra öntjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4