Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A rokfortot elfelezzük. Az egyik felét összekeverjük egy tojás sárgájával, majd hozzáadunk egy kis kanál tejfölt, a finomra vágott zöldhagyma felét és a zúzott fokhagymát. Borssal ízesítjük. A palacsintákat egyenként megkenjük a sajtos keverékkel. Szorosan felcsavarjuk és félbevágjuk. A megmaradt tojásokat habosra verjük, megsózzuk, megborsozzuk. A fél töltött palacsintákat lisztbe, majd az ízesített tojásba, végül a zsemlemorzsába mártjuk és bő, forró olajban közepes lángon gyorsan megsütjük. A felesleges olajat leitatjuk egy papírtörülközőn és a palacsintákat melegen tartjuk. A mártáshoz a majonézt, a tejfölt és a reszelt sajtot simára keverjük majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, valamint a megmosott, lecsöpögtetett és ugyancsak finomra metélt kaprot. A mártást a palacsinta mellé tálaljuk.