Receptek Desszertek Sütés nélküli Ribizlis túrókrém
Hozzávalók
3 dl tejszín
6 dkg porcukor
10 dkg tehéntúró
10 dkg ribizli
Leírás
10 dkg ribizlit kicsit összetörünk, 6 dkg porcukorral, hogy levet engedjen. A ribizlis masszát kikeverjük, 10 dkg áttört túróval. Habbá verünk, 3 dl tejszínt. A ribizlis-túrós masszát lazán összeforgatjuk a tejszínhabbal, egy picit félreteszünk a díszítéshez. Nyomózsákba töltjük a krémet, és hűtött pohárba rétegezzük, a ribizlis masszát. Díszítés: A tetejére tejszínhabot nyomunk, és szép ribizliszemekkel díszítjük. Rendkívül hűsítő, egy nyári, meleg napon.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4