Receptek Desszertek Sütés nélküli Ribizlihab krémsajtból
Hozzávalók
20 g vaníliás cukor
4 dl tejszín
5 kanál porcukor (pikáns)
½ darab citrom héja
20 dkg krémsajt
50 dkg ribizli
Leírás
A ribizli felét leturmixoljuk. A másik felét porcukorral megszórjuk és félrerakjuk. A krémsajtot kikeverjük 1 dl tejszínnel és a leturmixolt ribizlivel. Hagyjuk állni. Közben a tejszínt felverjük habnak és ezzel lazítjuk a krémet. Poharakba rétegeljük a krémet és rászórjuk a cukrozott ribizlit.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4