Hozzávalók

1 l víz

45 dkg cukor

1 kevés citromlé

45 dkg ribizli

1 kevés ételszínezék

Leírás

Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz, hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihűlt. Átszűrjük, és ha nem elég piros, ételfestéket használunk hozzá. Savanyúsága, pár csepp citromlével alakítható. Fagyasztóba rakjuk, és gyakran átkeverjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4