Hozzávalók
5 gerezd fokhagyma
1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
1,5 kg burgonya
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab paprika
2 fej hagyma
10 dkg zsír
2 darab babérlevél
1 darab hegyes erős paprika
1 kanál pirospaprika
80 dkg sertésmáj
Leírás
A májat csíkokra vágjuk. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítjük. Rászórjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és lepirítjuk. Felengedjük vízzel és visszapirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felengedjük vízzel. Ha kész a pörköltalap, belerakjuk a májat és elkezdjük resztelni, fedő alatt. Közben, a sárga burgonyát párolóedénybe rakjuk és megpároljuk. Ha a máj megpuhult, fűszerezzük, de nem sózzuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4