Hozzávalók
4 darab Tesco Finest friss tojás
1 csomag vaníliás cukor
250 g finomliszt
250 ml Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
500 g sárgarépa
2 tk fahéj
2 tk szódabikarbóna
250 g barna cukor
250 g dió
Leírás
A sárgarépát megpucoljuk, durvára reszeljük. A diót finomra vágjuk, és tálban összekeverjük őket. A lisztet elvegyítjük a szódabikarbónával, a cukorral és a fahéjjal. Egy nagy tálban, a tojásokat kézi habverővel habosra keverjük. Lassan hozzácsorgatjuk az olajat, majd felváltva hozzákeverjük a répás-diós mixet és a lisztes egyveleget. Az egészet egy kivajazott, mélyebb tepsibe öntjük (én egy 32 x 25 x 4 cm-eset használtam), és elegyengetjük a tetejét. Légkeverésen, 160 fokra előmelegített sütőben, 40 perc alatt megsül. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Kockákra vágva, tejszínhabbal tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4