Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
1. verzió: A megpucolt sárgarépát, úgy ahogy van, berakod a párolóba és megpárolod. Addig, a tejben csomómentesre kevered a lisztet. A megpuhult répát felkarikázod, hozzáadsz 2 dl-t abból a léből, amiben pároltad, összekevered a tejjel és botmixerrel összeturmixolod. Közben delikátot és petrezselymet adsz hozzá. 2. verzió: A vajban megpirítod a felkockázott, megtisztított répát, felöntöd annyi vízzel, hogy ellepje, megfőzöd, majd a lisztes tejjel nyakon öntöd. Ezután vagy turmixolod, vagy így hagyod. Gyerekeknek turmixolva ajánlom.