Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 darab Tesco Finest friss tojás
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
30 dkg zsemlemorzsa
1 kg spárga
10 dkg átszitált liszt
Leírás
A spárgákat meghámozzuk, majd megsózzuk. Leforrázzuk sós vízben. Először lisztbe forgatjuk, másodszor a tojásba, a végén pedig a zsemlemorzsába. Bő zsírban kisütjük. Köretként tálalhatjuk, de magában is fogyasztható.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4