Receptek Főételek Hal Rántott ponty

Hozzávalók

3 darab Tesco Finest friss tojás

3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

20 dkg zsemlemorzsa

8 szelet ponty (patkóalakú)

10 dkg átszitált liszt

Leírás

A halszeleteket alaposan megmossuk, besózzuk, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután lisztbe, megsózott, villával felvert tojásba és (szezámmaggal elkevert) zsemlemorzsába forgatjuk. Végül forró olajban megsütjük. (A hal egyik oldalát fedő alatt sütjük, majd a másikat fedő nélkül.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4