Receptek Főételek Hal Rántott ponty majonézmentes burgonyasalátával
Hozzávalók
4 darab ponty filé
1 darab citrom leve
1 adag liszt
2 darab tojás
1 adag zsemlemorzsa
1 kanál olaj
1 csipet
A burgonyasalátához
10 darab burgonya
1 fej vöröshagyma
3 darab uborka
150 g borsó
300 ml joghurt
2 kanál mustár
2 kanál olívaolaj
100 ml csemegeuborka
2 csipet só és bors
Elkészítés
1
Főzzük meg héjában a burgonyát, tisztítsuk meg a répát, a hagymát és a zellert, daraboljuk fel, majd főzzük meg a borsóval együtt.
2
Hámozzuk meg a burgonyát, vágjuk szeletekre az uborkával együtt és keverjük össze a főtt zöldségekkel.
3
Adjunk hozzá mustárt, olívaolajat, joghurtot, borsot, sót, a csemegeuborka levét, majd jó keverjük össze.
4
Itassuk fel a nedvességet a pontyról egy törlőkendővel, bundázzuk a tojással és a zsemlemorzsával. Fedjünk le egy tepsit sütőpapírral és egy kis olajjal. Tegyük rá a bundázott halakat, mindegyikre öntsünk egy kis olajat, majd süssük 180 fokon 20-30 percig.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4