Hozzávalók
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 dkg Tesco Finest friss tojás
0,2 l tej
3 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
20 dkg zsemlemorzsa
1 kg karfiol
20 dkg átszitált liszt
Leírás
Tojást felverjük, megsózzuk és hozzákeverjük a lisztet (a lisztet lehetne külön lépésben is, így viszont ugyanolyan jó lesz, csak sokkal egyszerűbb). A feldarabolt, besózott karfioldarabokat belemártjuk a tojásos lisztbe, majd a zsemlemorzsába. Közepes lángon sütjük, bő olajban. A receptben feltüntetett olajmennyiség azt jelöli, amennyit a karfiol sütés közben felszív. A kisütéshez ennél kicsit több olajra lesz szükség. A felszívott olajmennyiséget jelentősen csökkenthetjük, ha sütőben sütjük ki (kis olajjal akkor is ki kell kenni, hogy ne égjen le).
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4