Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl étolaj
2 darab cukkini (zsenge)
25 dkg zsemlemorzsa
15 dkg finomliszt

Leírás

A cukkinit 5-6 mm-es szeletekre vágjuk. Egyenként besózzuk és 20 percig állni hagyjuk. Levéről lecsurgatva, a szokásos módon panírozzuk. Először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük. A kisült szeleteket szalvétára, vagy papírkéztörlőre rakjuk. Tálalhatjuk spenóttal is főételként, de ha kint hagyjuk az asztalon, a gyerekek elnassolják uzsonnára, a vacsora előételeként.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4