Hozzávalók
3 pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
5 dkg szalonna (füstölt)
50 dkg zöldbab
60 dkg darált hús (sertés)
Leírás
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, üvegesre hevítjük. Az apróra vágott vöröshagymát a szalonnazsíron megpirítjuk, beletesszük a darált húst, ízesítjük pirospaprikával, fokhagymával és fedő alatt pároljuk, míg pörkölt állagú nem lesz. Közben a tisztított zöldbabot kétujjnyira vágjuk, sós vízben vajpuhára főzzük. Jénai tálat vajjal kikenünk, a lecsepegtetett babot és a darált pörköltet rétegesen belehelyezzük. Az utolsó réteg, bab legyen. Tejföllel meglocsoljuk és 30 percig, sütőben sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4