Receptek Főételek Húsos ételek Rakott zöldbab sertéscombbal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl tejföl
2 fej vöröshagyma
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
20 dkg reszelt parmezán
3 kanál pirospaprika
1 csipet ételízesítő
90 dkg zöldbab
30 dkg sertéshús
Leírás
A húsból, a paprikából, valamint a hagymából pörköltet készítünk, majd ledaráljuk. Sós vízben puhára főzzük a zöldbabot, egy másik edényben pedig a tésztát. Egy tűzálló tálat kivajazunk, majd rétegenként lerakjuk. Először a főtt tésztát, a következő sorba kerül a hús, erre a zöldbab. Még egyszer megismételjük a műveletet, ezután ráöntjük a tejfölt és rászórjuk a sajtot. Ezután előmelegített sütőben, fél óráig sütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4