Hozzávalók

1 kk kristálycukor
1 pohár tejföl
3 gerezd fokhagyma
1 csomag spagetti
1 kanál extra szűz olívaolaj
10 dkg trappista sajt
1 szál sárgarépa (csíkokra vágva)
1 fej vöröshagyma
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 marék zöldborsó
1 kk őrölt pirospaprika
1 darab kaliforniai paprika (csíkokra vágva)
1 késhegynyi oregánó
1 csomag darált sertéshús

Leírás

A vöröshagymát megdinszteljük olajban, majd rádobjuk az összepréselt fokhagymát is. Pirospaprikával megszórjuk, pici vizet öntünk rá. A paradicsompürével és a cukorral, valamint az oregánóval ízesítjük és borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket és a darált húst. Ha szükséges sózzuk, megpároljuk. A spagettit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, felét egy tepsibe öntjük. A húsos ragut elsimítjuk rajta. Erre kerül a tészta másik fele. Meglocsoljuk a tejföllel, megszórjuk a reszelt sajttal, majd besütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4