Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Sós vízben megfőzzük a tésztát, a tojást és a borsót. Közben a sajtot lereszeljük, majd egy részét (ízlés szerint) a tejfölhöz keverjük. A tejfölbe sót, borsot teszünk. A virsliket és a főtt tojást felkarikázzuk, majd egy tepsit margarinnal kikenünk. A megfőtt tésztához, hozzákeverjük a sajttal megspékelt tejfölt. (Ne az összes tejfölt, egy kicsi maradjon az étel tetejére.) Ezután a tészta egy részét, a jénaiba öntjük (kb. harmadát). A tésztára virslikarikákat, borsót és tojáskarikákat teszünk, majd megszórjuk a megmaradt sajt felével. Ezután jön a tészta második része, majd erre ugyanúgy virsli, tojás, borsó és a sajt másik fele. Legfelülre megint a tészta, amit megkenünk a kihagyott sajtos-tejföllel. Sütőben megsütjük. Jó étvágyat! :)