Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 fej vöröshagyma
20 dkg sajt
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 szál sárgarépa
2 dl tejszín
2 darab padlizsán
1 csomag tészta (spagetti tészta)
1 marék zöldborsó
½ kg darált hús
Leírás
Kifőzöm a tésztát sós olajos vízben (ugye hogy ne ragadjon össze), közben a húst mintha pörköltöt főznék, megfőzöm. A felaprított sárgarépát és a cukorborsót megpárolom és Kotányi fűszer sóval megszóróm. A padlizsánt karikára szelem (természetesen előtte gondosan megmostam). Majd miután minden alap félkész állapotban van, fogok egy tepsit és rétegesen elhelyezem benne a felsorolt hozzávalókat. Egy sor tészta rá egy réteg darált hús, majd a pároltzöldség, reszelt sajt, és nyersen rá jön a padlizsán amit fűszer sóval meghintek. Ameddig el nem fogynak az alapanyagok ebben a sorrendben folytatom. Kb. 2-3 dl főzőtejszínnel lelocsolom az egészet. Majd mehet az előmelegített sütőbe ahol ropogósra sütöm kb. 30-40 perc alatt 150 fokon.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4