Hozzávalók
½ mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ kg csirkemellfilé
15 dkg hagyma
1 pohár 20%-os tejföl
15 dkg paradicsompüré
3 kanál ketchup
1 csipet oregáno
1 csomag spagetti megfőzve
1 csomag Maggi alap
Leírás
A húst kockára vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét, a makaróni alap felét, majd kevés vízzel felöntjük. Sóval, borssal, oreganoval ízesítjük és majdnem puhára pároljuk. A tésztát közben, sós vízben kifőzzük. A tejfölt elkeverjük a maradék makaróni alappal. Kevés ketchuppal is ízesíthetjük, ízlés szerint. Egy jénai aljába rakjuk a tészta felét, rá húst, majd a maradék tésztát, végül a tejföllel meglocsoljuk. Kb. 30-40 percre, 170 fokos sütőbe rakjuk. A vége előtt 10 perccel, megszórjuk reszelt sajttal és addig sütjük, amíg megpirul.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4