Hozzávalók
4 dl tej
5 kanál cukor
1 dl tejszín
5 darab tojás sárgája
5 kanál rum
1 kk ételfesték (piros)
4 kanál átszitált liszt
Leírás
A tojássárgáját a cukorral, a liszttel és a tej felével jól kikeverem. A maradék tejjel felforralom a vaníliát, majd hozzáadom a tojáshoz. A mártást habosítom, forró víz felett. A tálalás előtt fogom beletenni a rumot. A gőzről levéve, hozzáadom a felvert tejszínt. Kevés piros ételfestékkel, halvány rózsaszínűre festem. Rizsfelfújthoz, Varga béleshez tálalom. Ha nem azonnal fogyasztják, célszerű meleg vízbe állítani, hogy ne hűljön ki.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4