Hozzávalók

4 dl tej
5 kanál kristálycukor
1 dl tejszín
5 darab tojás
5 kanál rum
1 kk ételfesték (piros)
4 kanál finomliszt

Leírás

A tojássárgáját a cukorral, a liszttel és a tej felével jól kikeverem. A maradék tejjel felforralom a vaníliát, majd hozzáadom a tojáshoz. A mártást habosítom, forró víz felett. A tálalás előtt fogom beletenni a rumot. A gőzről levéve, hozzáadom a felvert tejszínt. Kevés piros ételfestékkel, halvány rózsaszínűre festem. Rizsfelfújthoz, Varga béleshez tálalom. Ha nem azonnal fogyasztják, célszerű meleg vízbe állítani, hogy ne hűljön ki.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4