Receptek Főételek Húsos ételek Pulykaragu Budapest módra

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

1 darab paprika

1 fej hagyma

1 kk majoranna

40 dkg tészta (farfalle, penne)

10 dkg gomba

10 dkg zöldborsó

1 kk pirospaprika

60 dkg pulykahús (filézett, felső comb)

Leírás

A húst vékony csíkokra szelem. A hagymát apróra vágom és 3 kanál olajon, üvegesre párolom. A a húst a hagymára teszem, majd fehéredésig sütöm. Ekkor felöntöm fehérborral és vízzel (fele-fele arányban), hogy a husit ellepje. Ízesítem egy leveskockával, rászelek egy paprikát és egy paradicsomot. Ha elkezd a hús puhulni, akkor mehet rá a gomba, a zöldborsó és a csirkemáj. Ízesítem és készre főzöm. Tésztával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4