Receptek Főételek Húsos ételek Pulykapörkölt köménymaggal

Hozzávalók

3 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom (vagy 15 dkg kész lecsó)
2 darab vöröshagyma
5 kanál étolaj
½ mk őrölt kömény
1 mk cseresznyepaprika
1 kanál őrölt pirospaprika
1 kg pulykacomb (apróra vágva)

Leírás

A fokhagymát és a hagymát megtisztítjuk. Mindkettőt finomra vágjuk, majd az olajon, együtt megpirítjuk. A köménnyel fűszerezzük. A pirospaprikával meghintjük, egy kevés vizet öntünk alá, megsózzuk és az apróra vágott paradicsomot, paprikát, illetve a lecsót is belekeverjük. Lefedve, kis lángon, puhára pároljuk. Végül a maradék fokhagymát is hozzáadjuk és a cseresznyepaprikával tüzesítjük. Hozzáadjuk a pulykahúst és puhára pároljuk. Tarhonya, vagy sós vízben főtt burgonya illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4