Receptek Főételek Húsos ételek Pulykamell kapormártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
3 dl tejszín
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
4 darab gomba
1 kanál méz
1 kk kapor
80 dkg pulykamellfilé
Leírás
A pulykamellet 4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk, bekenjük a mézes mustáros joghurttal és 2 órára, a hűtőbe tesszük. A hús szeleteket forró olajon megpirítjuk és pirosra sütjük. A gombafejeket lisztbe mártjuk és kevés olajon megsütjük. A hús pirításából maradt szaftot megforrósítjuk, beletesszük a tejszínt és a kaprot. Jól kiforraljuk és a hús, illetve a gomba mellé öntjük. Köretnek burgonya, vagy rizs is remek párosítás.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4