Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacomb póréhagymával
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dkg liszt
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
3 dl tejszín
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 fej hagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
60 dkg pulykacomb
Leírás
A pulykacombot vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk puhára, fedő alatt. Ha a levét elpárologta, akkor öntsük fel vízzel. Ha már majdnem puha, akkor adjuk hozzá a felaprított póréhagymát és a mustárt. 4-5 percig forraljuk, majd habarjuk be, és tejszínnel dúsítsuk. Rizs körettel, vagy tészta körettel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4