Receptek Főételek Húsos ételek Pulykacomb póréhagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 kanál mustár
1 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet ételízesítő
1 szál póréhagyma
60 dkg pulykacomb

Leírás

A pulykacombot vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk puhára, fedő alatt. Ha a levét elpárologta, akkor öntsük fel vízzel. Ha már majdnem puha, akkor adjuk hozzá a felaprított póréhagymát és a mustárt. 4-5 percig forraljuk, majd habarjuk be, és tejszínnel dúsítsuk. Rizs körettel, vagy tészta körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4