Receptek Főételek Húsos ételek Pulyka tejszínes gombaraguban
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dkg liszt
2 gerezd fokhagyma
1 marék vöröshagyma
3 dl tejszín
1 tk kakukkfű
1 tk bazsalikom
1 csipet fehérbors
30 dkg gomba
1 tk rozmaring
50 dkg pulykacomb (darált)
Leírás
A hagymát megdinszteljük, és rárakjuk a darált húst. Fehéredésig pirítjuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Fedő alatt, puhára pároljuk. Hozzáadjuk 20 perc után, a szeletekre vágott gombát. Tejszínes habarással sűrítjük. A főtt tésztára tálaljuk, és megszórjuk reszelt sajttal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4