Receptek Főételek Húsos ételek Pulyka tejszínes gombaraguban

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg finomliszt
2 gerezd fokhagyma
1 marék vöröshagyma
3 dl tejszín
1 tk szárított kakukkfű
1 tk szárított bazsalikom
1 csipet őrölt fehérbors
30 dkg csiperkegomba
1 tk szárított rozmaring
50 dkg darált pulykahús

Leírás

A hagymát megdinszteljük, és rárakjuk a darált húst. Fehéredésig pirítjuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Fedő alatt, puhára pároljuk. Hozzáadjuk 20 perc után, a szeletekre vágott gombát. Tejszínes habarással sűrítjük. A főtt tésztára tálaljuk, és megszórjuk reszelt sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4