Receptek Főételek Húsos ételek Póréhagymás pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
400 g spagetti
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 kanál szójaszósz
2 dl száraz fehérbor
1 csipet ételízesítő
200 g póréhagyma
800 g pulykamell

Leírás

A póréhagymát és a pulykamellet csíkokra vágjuk. A spagettit sós, forró vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a pulykamellet, majd alaposan fűszerezzük. Ha szép fehér, akkor hozzáadjuk a póréhagymát és a fehérbort. Együtt, puhára pároljuk. A végén meglocsoljuk szójaszósszal és összekeverjük a spagettivel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4