Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
4 dl tejszín
1 csipet ételízesítő
20 dkg póréhagyma
1 kanál átszitált liszt
80 dkg Pangasius filé
Leírás
A póréhagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott halat, és a fűszerekkel együtt, fehéredésig pirítjuk. Ekkor megszórjuk liszttel, és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, és rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4