Receptek Főételek Hal Póréhagymás halragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg vaj
1 csomó újhagyma
1 darab citrom
2 dl tejszín
1 csipet fehérbors
1 darab babérlevél
2 darab póréhagyma
4 kanál átszitált liszt
1 kg tengeri halfilé
Leírás
A halat kockára vágjuk és sózzuk. Vajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakjuk a halat és citromlével, fehérborssal ízesítjük. Megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Alaposan kiforraljuk, rizzsel vagy tésztával fogyasztjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4