Receptek Főételek Húsos ételek Póréhagymás borjúragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
4 dl tej
1 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
40 g vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 darab citrom
1 szál kakukkfű
1 csokor petrezselyemzöld
2 dl fehérbor (száraz)
800 g borjúhús
1 kg póréhagyma (zsenge, kisebb)
Leírás
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és 20 g vaj, valamint az olívaolaj keverékében süssük aranysárgára. Közben fűszerezzük sóval és borssal. Vegyük ki a húst és a zaftjában, amihez adjuk a vaj másik felét pároljuk 5 percig a felszeletelt póréhagymát. Dolgozzuk hozzá a húst, a bort, a tejet, a petrezselymet és a kakukkfüvet. Helyezzünk rá fedőt és takarékon háromnegyed órán át pároljuk. Facsarjunk rá egy citromot, a végén pedig a másik citromot vágjuk karikákra és adjuk az ételhez.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4