Receptek Levesek Póréhagyma krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 darab burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
½ kg póréhagyma
10 dkg rizsszem tészta (4 tojásos)

Leírás

A póréhagymát felkarikázom majd az olajon megfonnyasztom. Felöntöm vízzel, ízesítem sóval, borssal. A meghámozott, felkockázott krumplikat is hozzátesszük. ha megfőtt, leturmixolom, majd beleteszem a tésztát és megfőzöm benne.Reszelt sajttal tálalható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4