Receptek Levesek Póréhagyma krémleves sonkával
Hozzávalók
1 gerezd fokhagyma
100 g sonka
4 darab burgonya
2 tk Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 dl tejszín
2 kanál margarin
3 dl húsleves (alaplé)
1 szál póréhagyma
Leírás
A póréhagyma fehér szárát karikára vágjuk, majd a margarinon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és még, kb. 5 percig, tovább pároljuk. Hozzáöntjük a húsleves alaplevet és beletesszük az  apró kockára vágott burgonyát. A burgonya megpuhulásáig főzzük. Közben a sonkát apró csíkokra vágjuk és olajon megpirítjuk. Az elkészült levest botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a tejszínt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tálkákba szedjük és megszórjuk a tetejét, pirított sonkával.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4