Hozzávalók

1 egész kenyér
4 gerezd fokhagyma
1 csomag koktélparadicsom
150 g mozzarella (reszelt)
80 ml paradicsomszósz
1 csokor friss bazsalikom
1 kanál fűszersó (pizzához)
1 kanál olívaolaj

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra.

2

Tegyük a kenyeret vágódeszkára és vágjunk a tetejére átlós csíkokat.

3

Tegyük a kenyeret egy sütőpapírral bélelt tepsire.

4

Kenjük meg olajjal, töltsük meg a belsejét a hagymával és a fűszerkeverékkel.

5

Tegyük bele a paradicsomszószt, bazsalikomot, koktélparadicsomot és a sajtot is.

6

Fűszerezzük a maradék fűszerkeverékkel.

7

Süssük 15-20 percig, hogy a sajt ráolvadhasson a kenyérre.

8

Tálalás előtt hagyjuk kihűlni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4